Vreau sa fiu presedinte..

De la un timp ma gandesc sa fac cumva sa ajung presedinte. Dar nu pentru putere si nici macar din vreo dorinta nobila de a ajuta lumea. Nu, vreau sa fiu presedinte, ca sa aflu daca exista sau nu extraterestrii. Pentru ca presedintii sigur trebuie sa stie asta, numai ca nu vor sa spuna la oameni.

Iar in cazul in care exista, au vizitat pana acum planeta noastra ? Si daca da, in care anume parte anume a Olteniei au aterizat ?

De ce Oltenia? Pentru ca sigur in Oltenia trebuie sa fii aterizat, daca intr-adevar exista si daca au venit si pe pamant!
Unde ca probabil, s-au si amestecat cu localnicii de acolo. Si in felu asta ar exista si o explicatie, de ce nu ii intelege nimeni pe olteni cand si ce vorbesc, si de ce toti, incearca sa plece de acolo, in Germania si Italia.

Pentru ca acolo sunt navele mama! Unii mai pleaca si in Spania, e adevarat. Insa din cate am auzit, acolo nu este decat un vagon restaurant, unde se mananca bine si unde primesc corespondenta, cei care au hotarat sa ramana pe pamant in Oltenia. Si pentru care orasul Caracal, este un fel de paradis, in care aproape orice este posibil.

Unde s-a furat o masina de scris din sediu` politiei, unde pana cu ceva timp in urma puscaria era pe strada libertatii, fabrica de paine pe srada foamei si cimintirul, unde credeti? Da.. pe strada invierii. Au mai construit blocuri cu macarelele in cerc imprejur, la sfarsit nemaiavand pe unde sa scoata macaralele. De au ramas blocate intre blocuri.. chiar si acuma sunt acolo, doar ca fara brate. Si ca sa ramanem in tema, au un magazin acolo, un fel de « mall » caracalean, care privit de sus seamana cu o farfurie zburatoare. De fapt, sunt mai multe legende in jurul Caracalului.

Se spune ca tot acolo s-a rasturnat caru` cu prosti.
Da` ma intreb, dupa ce s-au rasturnat, de ce nu s-au urcat din nou si nu au plecat mai departe? Pai.. daca erau prosti !!
Cat despre mine, dupa ce am m-am rasturnat cu caru, am preferat sa iau trenu pana aici, la Bucuresti.

Vreau sa fiu presedinte..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus