Violenţa în familie

Ştim cu toţii cum e în familie , mai cu bune , mai cu rele.

Se zice că nu iubeşti dacă nu te cerţi. Sunt de acord , dar nici să nu sari calul în fiecare zi. Nu poţi să stai liniştit o zi că se porneşte o nouă ceartă.

Se ceartă oamenii de la o pâine care a fost uitată a fi cumpărată , se ceartă oamenii de la o pungă de sare lăsată de izbelişte , se ceartă de la orice , absolt de la orice.

Sunt un personaj care nu prea suportă să fie călcat sub talpă , dar înţeleg când omul e mai prost ca mine , renunţ. Aceiaşi poveste ar trebui să fie şi într-o familie , fiecare ar trebui să lase de la el , că doar au întemeiat o familie. Nu se poate să se înţeleagă? Despărţirea e cea mai bună cale. Dar nu se poate că râde vecinul , nu se poate că ajunge în iad. Atunci nu rămâne de făcut decât să suferiţi , că vă certaţi şi să vă compromiteţi viaţa.

Dar mai rămâne o întrebare. Cum poţi să te căsătoreşti cu o persoană care deşi e frumoasă , arată ca în visele tale , dar totuşi nu te potriveşti ca şi caractere , cum poţi? De ce să îţi chinui viaţa cu o astfel de pesroană , pe care o iubeşti doar că e frumoasă , dar nu e de ajuns doar frumuseţea ei?

Nu te desparţi de ea că e mare păcat? Atunci să îţi dea Dumnezeu altă viaţă , una mai frumoasă dacă tu te sacrifici pentru el. Să îţi dea el altă persoană mai bună , că doar el le ştie şi le rânduieşte pe toate.

Stau şi mă gândesc…

Când am să îmi găsesc persoana potrivită? Nu mă grăbesc , am doar 19 ani , sunt încă în timpul căutărilor.

Dar voi cei căsătoriţi , cei legaţi prin jurământ , iubiţi-vă în linişte şi armonie.

Violenţa în familie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus