„Unul”, e okay cu altul.. singur

Pt ca daca se alatura un al treilea, la doi care se inteleg okay, rezonand putin sau mai mult, unul din ei se poate schimba aproape brusc, fata de celalalt, daca nu amandoi.

Oamenii, dupa cum fiecare stim si procedam, ne purtam diferit, avem alta atitudine, cu fiecare persoana in parte; lucru natural. Insa, imi permit eu sa zic, la baza avand aceeasi gandire, numai forma in care este expusa, fiind diferita pt fiecare persoana.
Acum.. cand unul isi schimba total raportarea fata de celalalt, dintr-o data, la venirea altuia.. Atunci inseamna, ca incearca sa-si pastreze o imagine falsa in fata unui grup, sau in societate in general. Asta inseamna ca se orienteaza dupa directii superficiale.

Un lucru urat, ce sa mai.. Insa daca al doilea, cand va fi din nou singur cu primul, il va accepta in acelasi fel, si se va preface ca n-a observat nimic, inseamna ca se comporta dupa aceleasi directii superficiale, tot pt a face din grup si pt a fi acceptat. Asta, dupa mine, inafara de urat, e si mult mai trist. Deoarece asa il va incuraja pe primul sa se poarte din nou la fel; si se creeaza un cerc vicios, care este preluat permanent de noile generatii, ca fiind directiile de urmat.

„Unul”, e okay cu altul.. singur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus