Tu ce faci de ValenFake’s Day?

WOW, e ziua Sfantului Valentin, o zi plina de iubire…BULLSHIT, o zi plina de marketing, o zi Coca-Cola sau cum vreti voi sa-i ziceti. E doar un exemplu de “a fi in pas cu moda”, de a imita pe ceilalti. Dar presupun ca multi o iau de buna si sarbatoresc pe 14 februarie iubirea lor, altii sunt mai lipiti de glie si sarbatoresc si pe 14 si pe 24 (de dragobete).

Altii sunt nationalisti si vor doar pe 24, protestand impotriva zilei de 14 februarie. Dar totusi, cine sunt eu sa va zic ce si cum? Fiecare isi sarbatoreste iubirea cand si cum vrea. Eu as face-o in fiecare zi, incerc sa fac asta cat mai des, pentru ca asta conteaza, nu o zi din calendar. Din punctul meu de vedere 14 februarie e o zi in care ceilalti isi fac publica dragostea unul pentru celalalt. Dar in particular nu e nevoie de o zi in care sa faci asta.

Insa daca nu faci nimic de 14 si 24 esti privit cu alti ochi de catre cei din jurul tau.

Cum, nu i-ai luat nimic de Valentine’s day? Nu se poate asa ceva, tu nu esti constient?

Ei dragii mosului, 14 e o zi cu totul obisnuita si deosebita in acelasi timp…Unii o iau ca pe o obligatie…si totusi sa nu vorbim despre ce efect are ziua asta blestemata minunata asupra celor care sunt singuri. Dar sunt sigur ca o sa vedem la stirile de la ora 5…

Iubiti-va mult…cand vreti, nu doar pe 14 si 24.

Tu ce faci de ValenFake’s Day?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus