Triumful marlaniei

Triumful marlaniei ! Si eu care credeam ca dezamagirea mea in legatura cu lumea asta isi atinsese limitele… se pare ca intotdeauna e loc de mai rau. Noi surprize in fiecare zi. Oare ce imi rezerva ziua de maine?

Ma gandesc foarte plictisita ca tot motto-ul e degeaba si ca nu mai are ce sa ma mai surprinda. Dar asa am spus si joi, si vineri, chiar si sambata. Dar ghiciti ce: dupa ce pana si duminica am reusit sa raman uimita, a venit si ziua de azi. Dupa ce timp de 4 zile consecutiv zici ca nu te-ar mai uimi nimic si de fiecare data te inseli, asta te pune pe ganduri. Dupa ce spui “nu-mi vine sa cred ca s-a ajuns aici” si totusi vezi ca se merge si mai departe, tot ce pot sa mai spun e “Felicitari!”

Felicitari celor carora le-au iesit jocurile. Felicitari si celor care isi cunosc interesul si stiu sa si-l urmeze indiferent de situatie, fiind totodata impacati cu ei insisi. Felicitari si sustinatorilor. Va doresc sa va bucurati de el din plin.

Cum sa fii un jeg moral si tot tu sa pozezi in victima? Cum sa fi o tentativa politica si apoi sa o faci pe marele martir? Cum sa iti motivezi egoismul sustinand ca tot ce faci e spre binele poporului?

Triumful marlaniei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus