Tom Hardy şi Channing Tatum, vizaţi pentru rolul villain-ului din Beverly Hills Cop 4

Un sequel al lui Beverly Hills Cop – una dintre cele mai bune comedii de acţiune ale anilor ’80 – se află de mult în lucru, însă diverse piedici în calea producţiei au împiedicat realizarea acestuia. Filmul are acum undă verde şi este în faza de completare a distribuţiei. Într-o emisiune TV, citată de Joblo.com, regizorii peliculei, Bilall Fallah şi Adil El Arbi, au oferit unele detalii legate de film.

Ei au dezvăluit că acesta va avea un buget de 50 de milioane de dolari, iar filmările vor avea loc în Detroit. Au spus însă şi că, momentan, se află în căutarea actorului care îi va fi partener lui Axel Foley (Eddie Murphy), în noua sa aventură. Au declarat, de asemenea, că pentru rolul villain-ului sunt doriţi Tom Hardy sau Channing Tatum.Gomovies va tine la curent cu alegerea facuta.

Regizorii au oferit şi un indiciu legat de acţiunea lui Beverly Hills Cop 4 (ce nu are încă o dată de lansare). Ei au menţionat că Foley a devenit acum un om al legii versat şi că oponentul său va fi un alt poliţist din Detroit.

Tom Hardy şi Channing Tatum, vizaţi pentru rolul villain-ului din Beverly Hills Cop 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus