Sunt şi români buni.

oată ziua vedem sau citim despre crimele , violurile , furturile ce le fac românii în străinătate. În Italia suntem ţara cu cei mai mulţi emigranţi infractori , nu e emisiune informativă să nu fim criticaţi sau declaraţi ca persoane periculoase. Toţi se leagă de ţara noastră şi de românii noştrii , dar adevăraţii infractori nu au altă tangenţă cu ţara noastră , decât cetăţenia , în rest sunt doar nişte oameni fără creier şi şcoală. Au în cap doar să bată , să distrugă sau să fure. Aceştia sunt ţiganii României ajunşi peste mări şi ţări pentru a ne face ţara de râs. Ei nu au nicio lege , au în cap doar bani şi maşini luxoase , dar câştigate necistint.

Dar sunt şi români buni , declaraţi chiar eroi. Sunt acei oameni pentru care viaţa celor din jur e importantă , acei oameni care nu îl lasă pe om la greu. Doi români au salvat o italiancă de la o agresiune a unui marocan. Cei doi au sărit în apărarea tinerei , şi astfel s-au ales cu răni uşoare. Pentru acest fapt primarul din acel oraş le-a dăruit medalia de merit.

Iată că sunt şi români buni , români 100% , cei ce sunt duşi acolo pentru a face un ban cinstit , nu pentru a da în cap oamenilor pentru a face rost de bani. Români care se trezesc dimineaţa pentru a merge să îşi rupă coastele pentru un ban grămadă , români care lasă familia acasă şi se duc departe de ea sperând la mai bine. Am reuşit să le dăm o palmă grea italienilor prin gestul de mare curaj a celor doi români , tată şi fiu , dar şi o palmă care cu siguranţă va rămâne fără urme , ţiganilor , le-au arătat ce înseamnă cinstea şi onoarea , dar cu siguranţă nu vor înţelege nimic. Mass-media din Italia a înţeles că sunt şi români buni , dar oare oamenii de rând pot fi schimbaţi uşor pentru a nu mai purta ură pe conationalii noştrii?

Sunt şi români buni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus