Stiu sa ma joc foarte bine

Vineri a fost ultima zi de la British Council inainte de vacanta. Stiu ca nu am apucat sa va povestesc prea multe despre cele cateva saptamani, dar o sa incerc sa ma revansez. Am participat la o petrecere a lui Lilyana cu o grupa pe care o avea Mihaela, deci ii vedeam prima oara pe copii. Dupa cateva joculete o fetita a venit la mine si mi-a spus “Stii sa te joci foarte bine”.

Nu e neobisnuit? Nu “frumos” sau “dragut” sau “interesant”, ci “bine”. Un fel de clasificare in bine si prost, corect si gresit. Nu poti sa te joci oricum. Copiii vad jocurile ca pe ceva destul de serios – se pare. Si iata ca eu ma joc foarte bine.

Tot foarte rewarding mi se pare si faptul ca Ema mi-a spus ca cei mici (grupa la care trebuia sa merg in mod normal) mi-au simtit azi lipsa (cat am fost la Liliana). Iar despre faptul ca Alesia a venit mai devreme ca sa fie sigura ca nu rateaza niciun joc ce as mai putea spune? Si mentionez ca jocurile astea nu fac parte din orele de curs. Pur si simplu jucam joculete pe hol cu cei care ajung prea devreme ca sa nu se plictiseasca. Si acum cateva zile Vlad m-a rugat sa raman si la cursul lor.

E extraordinat feedback-ul pe care il primesti de la copii. Iar aici am impresia ca sunt intr-adevar apreciata atat de copii cat si de profi.

Tot vineri a fost si petrecerea staff-ului, dar despre asta intr-un post viitor.

Stiu sa ma joc foarte bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus