S-a scumpit viata…

Aici nu vorbesc despre moarte, se stie prea bine ca viata unui om nu are pret, in acest articol vreau sa aduc in discutie grandioasa zi de astazi, 1 iulie – ziua scumpirilor. De astazi incepand in multe case din tara se vor simti efectele scumpirilor, multi dintre noi vom strange cureaua, iar daca noi nu o vom strange pentru ca nu am avea ce strange parinti nostri cu siguranta o sa o faca; scumpirile la alimente si energie o sa fie simtite de fiecare dintre noi.

Astazi tot ce am auzit la televizor e legat de acelasi subiect, scumpiri, scumpiri si iarasi scumpiri, faptul ca suntem membri ai Uniuni Europene ne aduce automat si unele indatoriri pe care vrem nu vrem trebuie sa le indeplinim, presupun ca cei de la conducere vor incerca o ameliorare a avalansei de scumpiri, care va afecta in special tarile slab dezvoltate, deci totodata si Romania!

Tot astazi, 1 iulie, a intrat in vigoare noua taxa auto care se anunta mult mai avantajoasa, astfel cei cu masini mai vechi vor plati mai putin decat le era cerut inainte, cand spun vechi ma refer la masini de 4-5 ani, masini pe care multi dintre romani prefera sa le achizitioneze de afara la un pret avantajos si le aduc in tara ca sa se foloseasca de ele, sper ca incet, incet sa renunte si oameni aia cu masinile alea extrem de poluante de prin anii ‘80.

Dupa cate stiu de astazi apar si acele imagini specifice pe pachetele de tigari in locul textelor de avertizare, iar daca un banc spunea ca un individ a mers la magazin sa isi cumpere un pachet de tigari, iar vanzatoarea dandau-i unul pe care scrie: Fumatul provoaca impotenta! si el l-a cerut atunci pe cel cu: Fumatul poate sa ucida! 😀 tot asa de azi incepand poate uni vor avea preferinte la acele imagini de pe pachetele de tigari…
In concluzie odata cu 1 iulie s-a scumpit si viata.

S-a scumpit viata…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus