Piticii de pe creier

Ati citit vreodata Micul print ? Nu??? Pai ce mai asteptati?

Pentru cititorii mei respectabili care au citit aceasta carte am o sugestie. Incercati sa rememorati partea in care era explicat pericolul baobabilor. Cam asta incerc sa fac si eu prin acest post. In urma unor evenimente nu foarte placute din aceasta seara am decis ca e momentul sa avertizez pe toti dragutii de cititori ai acestui blog despre pericolul piticutilor de pe creier.

Acestia sunt niste fiinte mici, rele, egoiste, zgomotoase, care sar si se agita pe creierul oamenilor facandu-i pe acestia din urma sa-si piarda perspectiva corecta. Poate ca vi se pare ca glumesc, dar va asigur ca nu.

Sfatul meu este sa fiti cat mai atenti si, de indata ce sesizati prezenta lor sa-i eliminati. Va pot spune din proprie experienta ca, ignorandu-i nu-i veti face sa dispara. Actiunea corecta este aceea de a va confrunta cu ei si de a-i alunga cat mai repede fiindca amanand acest lucru piticutii vor fi din ce in ce mai multi.

Stiu ca sunteti tentati sa spuneti “fii serioasa… eu nu am probleme d-astea”, dar mai ganditi-va o data. Fiecare dintre noi sufera de piticoza din cand in cand, doar ca nu toti isi dau seama. Din acest motiv ar fi dragut ca atunci cand vedeti ca cineva se confrunta cu piticutii sa-i aduceti la cunostiinta acest lucru (in caz ca nu a remarcat) si sa ii dati o mana de ajutor.

Sper ca am fost suficient de convingatoare. Bafta multa si … la cat mai putini pitici.

Piticii de pe creier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus