Opreste timpul

Am observat ca ultimele zile s-au derulat intr-un mod foarte rapid, practic nu pot sa mai tin pasul cu timpul, nu inteleg cand trece 1-2-4-6-10 ora/ore. Parca mai acum 2 zile faceam ceva si intre timp blank, nimic semnificativ sa-mi amintesc.

Sunt constient ca timpul trece si nu sta, dar prea o ia la vale. M-am tot intrebat de ce nu pot sa fac fata la programul actual, desigur ca raspunsurile au fost prea putine si total dezamagitoare. Parca sunt intr-un vis lucid din care nu pot sa ma trezesc; stiti filmele alea horror in care incerci din toate fortele sa te trezesti, te ciupesti/plesnesti si tot nu reusesti sa ajungi la realitate, si pe langa asta mai ai si bonus un dejavu de toata frumusetea, si faci aceeasi chestie de mai multe ori fara nici o schimbare.

Cam in starea asta ma aflu, si in mod logic si firesc creaturii mele de lenes incurabil, nu am facut nimic ca sa schimb ceva, dar am in plan lucruri marete si desigur my ultimate dream -> BUNGEEEEEEEE-jumping. Stiu poate o sa fie ceva uimitor fun sa vezi unu-mic-de-respira-greu sarind cu coarda in gol, but i likes it, si cred ca e printre cele mai tari momente in care timpul chiar sta in loc.

Opreste timpul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus