Ok, hai sa vorbim pentru a nu stiu cata oara despre oamenii care inseala.

Barbati si femei la un loc, ca mama dracului nu sunt doar femeile sau barbatii. Hai sa le zicem de exemplu…fricosiPai nu sunt? Daca stai sa te gandesti, cu totii cand suntem intr-o relatie si vedem ca nu mai merge punem punct astfel incat persoana care are de suferit sa primeasca vestea cat mai bine. Insa, fricosii au trecut cu mult de faza aceasta.

La prima vedere ati spune ca sunt niste indivizi care se gandesc doar la ei si atat. Adevarat, dar doar partial. Ei inseala cu motiv, ori pentru ca s-au saturat de relatia actuala dar le e prea frica sa recunoasca greselile pe care le-au facut pana atunci si sa priveasca persoana care tine cel mai mult la ei si sa-i spuna adevarul.

Fricosii, daca inseala o data, pai poti sa fii sigur ca nu esti primul/prima care a fost inselat/a. Cu siguranta nici ultimul. O sa fii aruncat intr-un cos de gunoi fara nici cea mai mica jena, insa asta e o trasatura tipica fricosilor deci nu sunt un caz singular.

Fricosii astia sunt niste caractere..slabe, le e frica sa priveasca adevarul in fata si din cauza ca “s-au obisnuit” refuza sa-ti dea drumul. Pagubitii, ca mna trebuie sa fie si astia din pacate se trezesc cu bolovani aruncati in cap si sunt inlaturati fara sa aiba vreun cuvant de zis, dar si uitati. De ce uitati? Pai pentru ca un fricos daca nu a avut curajul sa-ti spuna “vreau sa ne despartim” si a preferat sa-si bata joc de viata ta, poti sa fii sigur/a ca nici dupa ce esti aruncat ca un ciorap murdar nu ai sa afli care era faza.

Pagubitii, din pacate, sufera de n ori mai mult decat daca relatia s-ar fi terminat transparent. Dar fricosii, fiind fara simţ (ca sa nu le zic nesimtiti) nu dau nici doi bani pe sentimente.) Poti sa fii sigur ca inselatul nu a fost “ceva de moment” , poti sa crezi ca ai fost iubit/a . Oricum crezi doar tu asta, ei n-au nicio treaba.

Cu toate astea…cel mai urat moment pentru pagubiti e sa vada “actul in sine” (inselatul) cu ochii sai. Pentru ca una e sa ti se spuna, sa auzi de la altii sau sa vezi sms-uri. Din experienta proprie…atunci te simti ca idiotul satului, ca si cum ti-ar trece un tren peste cap, iti vine sa te bati pentru ca tu (aparent) ai fost prost, dar iti vine sa-i bati pe toti din jurul tau. Sa nu mai vorbim ca inima incepe sa-ti bata atat de tare incat crezi ca o sa ai un infarct.

Fricosii sunt ceva de evitat. Probabil ca dupa toata “treaba” ei dorm bine mersi, fara remuscari, fara dureri de cap si amintiri nasoale..pentru ca nu-i intereseaza…in timp ce pagubitii scriu articole despre asta incercand sa gaseasca un raspuns.

Insa raspunsul ala n-o sa vina prea curand si pana la urma ti-e atata scarba de toata faza incat nici nu mai vrei sa-l stii.

Ok, hai sa vorbim pentru a nu stiu cata oara despre oamenii care inseala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus