Oare mai merita?

Mai tineti minte cand spuneam ca am multe dileme? Iata astazi inca una din ele, evident in ask the reader

Va amintiti de voi cand erati mici? Unii sunteti si acum, stiu asta, dar eu ma refer la atunci cand chiar erati mici, mult inainte sa stiti sa cititi, sa mergeti la scoala si sa muncitit din greu la cele 2-3 randuri de bastonase pe care le aveati ca tema. Va amintiti cum era cand vroiati ceva mult-mult? O noua papusa Barbie sau un set Lego sau o masinuta sau o carte de colorat cum ai vazut la prietena ta sau orice?

Cred ca ati prins ideea: cand va doreati ceva mult, mult si vi-l doreati acum. Atunci stiti si cum e cand unele lucruri nu sunt asa usor de obtinut si, uneori Chiar daca reusesti sa obtii ceea ce vroiai, pentru faptul ca a trebuit sa astepti prea mult sau sa ii rogi prea mult pe parinti sau pentru ca a trebuit sa faci prea multe compromisuri ca sa obtii acel lucru, valoarea lui scade. Aproape ca nu te mai bucuri de el pentru ca tot entuziasmul pe care il aveai s-a irosit in timpul in care a trebuit sa astepti.

Si iata intrebarea: Ce faci atunci? Ce faci daca vrei sa te bucuri de ceva, dar deja e prea tarziu pt a mai insemna ceva? Cum ar fi sa va fi dorit mult, mult o jucarie cand erati mici si sa o primiti acum? Ar mai avea vreo valoare? Deci ce faci cand “jucaria” pe care ti-ai dorit-o si la care ai visat e in fata ta, dar din tot entuziasmul tau nu a mai ramas nimic?

Oare mai merita?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus