Oameni buni… calmati-va

Ce e cu atata paranoia? Nu am nimic nu jcc-ul si ce alta dovada mai buna decat aceea ca in timp ce voi dezbateati planurile mele malefice cu privire la soarta acestui centru eu ma pregateam sa-mi fac acolo revelionul?

Se pare ca pretextul acestei afirmatii ar fi fost grupul proaspat infiintat de mine. Doar ca, asa cum am mai afirmat de cate ori am avut ocazia: niciodata intentia mea nu a fost ca prin intermediul grupului sa stric imaginea jcc-ului si chiar nu pricep de unde si pana unde s-a ajung la aceasta idee.

Oricum in seria descoperirilor acestui an, inafara de faptul ca planuiesc sa discreditez acel loc, se pare ca au sunt si cea care le-a spus oamenilor sa nu vina la taberele din vara trecuta de la Cristian. Am aflat cu deosebita uimire ca, de exemplu, Estera nu a mers acolo fiindca eu nu as fi lasat-o. Si uimitor este faptul ca acest zvon a fost raspandit tocmai de una din ultimele persoane la care m-as fi asteptat la ceva atat de imbecil si magaresc.

Si, fiindca stiu ca imi citeste blogul,profit de aceasta ocazie pentru a-i transmite ca as aprecia daca ar avea o ultima urma de bun simt si mi-ar explica (aici sau in particular – cum prefera) care a fost motivul pt care a facut asta. Aaaa si am si o intrebare incuietoare: daca am dus asa o campanie serioasa si m-am straduit asa de mult sa-i fac pe oameni sa nu vina cum se face ca am trimis-o pe sor-mea in tabara? Si pe ceilalti elevi ai mei? Mda… probabil ca planul meu diabolic e mult prea complex si pt mine ca sa-l inteleg.

Deci, va explic pentru ultima oara: acest grup se adreseaza membrilor acestei comunitati, oameni de care m-am atasat in acesti 7… 8… whatever … multi ani de cand frecventez cu regularitate activitatile comunitatii. Si scopul e de a impartasi idei, de a mentine legatura, de a sti unii de altii.

Cat despre pozitia mea in legatura cu jcc-ul: Nu am nimic cu ei. Pur si simplu vreau sa existe si ceva mai mult. Din cauza ca au aceeasi locatie , cei mai multi pun semnul de egalitate intre ce era inainte centrul pedagogic si actualul jcc. Mie mi se par lucruri diferite, cu tipuri diferite de activitati si cu un public tinta diferit. Totusi mi se pare stupida gandirea de genul “daca nu e cu mine e impotriva mea”. Nu sunt impotriva nimanui, doar ca vreau mai mult decat ce e acolo, dar asta nu inseamna ca imi bat joc de munca altora. Nu imi sta in fire.

Inchei adresandu-va o rugaminte… daca aveti ceva sa-mi reprosati spuneti-mi-o mie. In felul asta poate si indrept eventualele probleme. Daca rautatea mea incomensurabila va inhiba si nu aveti curajul sa-mi spuneti direct, sau v-ati facut un hobby din a musca lumea de fund, macar incercati sa o faceti intr-un mod mai inteligent si mai putin penibil.

Oameni buni… calmati-va

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus