O zi buna

Dupa o saptamana (ma rog… jumatate de saptamana) absolut nebuna (cele 20 de ture de sala de la sport in pantalonii unui coleg si adidasii unei colege sau pregatirile la mate de duminica SI luni sunt doar niste exemple aleatorii) ziua de azi a fost neasteptat de buna.

Ca niste elevi seriosi ce suntem cei mai multi dintre noi ne-am prezentat la 7:30 la scoala, chiar daca toate mediile erau inchise de ieri. Si tot ca niste elevi seriosi, ce se respecta ce ne-am apucat noi sa facem vazand ca proful de mate intarzie? Hai sa jucam portocalele si apoi capra (imi pare rau de cei de la etajul 1 care stau sub sala 24 😛 )

Dupa vreo 2 ore jumate, cand am terminat si cu scoala le-am luat pe alex si simona cu mine si… hai sa mergem sa-mi scot si eu intr-un final renumitul meu buletin. Si ghiciti ce s-a intamplat ! In mod miraculos la politie (evidenta populatiei , mai exact- ca sa nu fiu iar acuzata de inducerea in eroare a opiniei publice)nu era aglomeratie. M-am asezat frumos la ghiseul 3, am asteptat vreo 2 min sa vina o functionara si, dupa alte 3 min am plecat cu buletin si carte de alegator. Nu m-au mai plimbat de la un ghiseu la altul, nu s-au mai apucat sa-mi zica ca… stai ca de fapt iti mai trebuie si nu-mai-stiu ce act ca sa ridici… in 5 min am terminat.

Apoi, m-am dus in statie sa astept un mijloc de transport si, in mod miraculor am calatorit cateva statii si nu mi s-a furat nimic. Am urcat in maxi-taxi cu 2 telefoane, portofel, buletin, carte de alegator, pasaport (pe care specific ca nu-l plimbam dupa mine doar din dorinta de a avea toate actele dupa mine, ci pentru a putea sa ma identific cand imi ridicam buletinul) si am coborat fara sa-mi lipseasca nimic.

Am ajuns in Copou si ce mi-am zis… daca tot mi-am scos buletinul.. hai sa-mi incerc norocul si sa trec si pe la posta sa vad daca-mi pot scoate alocatia ca nu scosesem nimic de la inceputul anului. Aveam ceva emotii pt ca unii dintre colegii mei mi-au povestit ca au mers la posta si nu au primit niciun ban pe motiv ca cei dintr-a 12-a nu mai pot scoate alocatiile dupa nu-stiu-cat ianuarie. Deci… se cheama ca le-au pierdut. Dar iata ca eu nu am intampinat nici o problema. Deci… cei care ati mai avut dificultati… mergeti in Copou la posta ca mie mi-au dat-o fara sa ma intrebe de sanatate.

Asadar… vedeti ca se poate? Nu ar fi mai simplu sa mearga asa in fiecare zi? Sa-si faca fiecare treaba pt care e platit si eventual sa fie si amabil si politicos in tot acest timp?

O zi buna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus