Nunti.. pe rol

Citeam la gogu kaisaru pe blog, ca merge iar la nunta; in locu` lu ta-su acuma. Cum de ce? Ca asa a zis ta-su. Si ta-su are pula mai mare ca gogu. Ca in familia lu gogu, la masculi pula le creste pe toata durata vietii, si li se schimba si pielea la ea (un fel de naparlit ca la serpi) odata la cativa ani. A lu gogu acuma, e de 13 cm, si o sa-i mai creasca toata viata, cam 2 mm pe an.

Dar sa revenim. Vorbeam de nunti. Da frate, asa e.. nunti multe ousoare.. Si io ma duc duminica la o nunta, si unchiu-meu se duce si el in weekwendu asta la una „de-a lui”(„de-a noastra de fapt”, da` io-mi bag pula, ca io n-o cunosc pe vara-mea de gradu trei, dac-o vad pe strada, sau in vreo alta parte).. Si mai e si mai incolo si mai multe nunti vara asta. De parca s-a dat vreo lege, prin care nu mai poti sa te futi decat daca esti insurat.

Asa ca, o sa ma insor si io, si cand mai vad pe cate una buna rau, in statie la ratb sau metrou, o sa ma duc la ea, ii pun in fata ochilor degetul cu vergheta, dupa care, o iau la pula acolo.. cu o mana tinand certificatu de casatorie la vedere in aer, sa-l vada cetatenii care trec..

Nunti.. pe rol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus