Ne interzic viaţa

Politicienii din România încearcă să ne interzică viaţa. Ne scot orele de sport , ne sfătuiesc să nu mai accesăm internetul şi mai nou să nu mai intrăm sau să scriem pe bloguri. Aş vrea să fiu de acord cu voi , dar totuşi odată ce voi dormiţi în fotolii sau jucaţi Solitaire în timpul şedinţelor , noi bloggeri nu trebuie să avem subiecte amuzante cu porci sforîind în timpul serviciului?

Voi aveţi cele mai noi şi sofisticate laptopuri pe mesele din faţa voastră , iar noi tinerii trebuie să stăm cu nasul numai în carte că aşa vreţi voi , noi nu avem voie să ne relaxăm , nu avem voie să scriem despre ceva nou , dar voi aveţi voie să odihniţi şunca pe banii noştri? Celor tineri şi ne ajutoraţi nu le daţi o mână de ajutor , dar voi vă schimbaţi telefoanele de serviciu că nu mai sunt la modă , vă luaţi maşini noi , cele vechi sunt uzate deşi mai mult de 4 ani nu au fost folosite , dar pentru tinerii din liceu nu se găsesc bani pentru a dota sălile cu un amărât de calculator.

E posibil ca orele de TIC să se facă fără calculatoare? E posibil ca orele de Chimie experimentale să nu există elementele chimice necesare? E posibil ca la Fizică să nu avem cu ce măsura tensiunea sau intensitatea curentului electric? Da , în România totul e posibil pentru că pentru politicienii României pe primul plan e buzunarul lor. În România secolului XXI încă mai este posibil ca la o oră de specializare să nu avem cu ce lucra , dar există fraieri care să aducă bani de acasă.

Bătaia de joc şi nesimţirea în România e la putere , pentru politicienii din ţara asta e normal să ai o pensie de 30 de bani , pentru că aşa a fost calculată ea , dar morţii voştrii de proşti , voi puteţi trăi cu atât? E posibil ca după o viaţă de muncă să îţi pierzi casa , casa ta cumpărată , dar fără a şti că a fost odată naţionalizată? Da , pentru că pentru politicienii noştrii important e să aibă ei vila cât mai mare , dar să stea şi în chirie , că doar plăteşte statul.

Iar acum mă întreb , e posibil oare să trăim în această ţară de căcat?

Ne interzic viaţa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus