N-ai camasa Roz!? Esti prost..

Am fost la o nunta deunazi, si cand m-am uitat io mai bine, am vazut ca jumate din masculii de acolo aveau camasa roz. Si cealalta jumate, de alte culori. Ori cu maneca lunga ori cu maneca scurta camasa, nu conta, era roz. Unii aveau si cravate roz.

Frate, acu ceva ani de zile, daca iesea cineva afara din casa cu camasa roz pe el, pai era terminat. Era tinta pt toti, luat la caterinca si in ras. Daramite la o nunta romaneasca cu neamuri mai de la sat, pai toate babele il vorbeau si toti barbatii ii aruncau vorbe la misto.

Da` acuma nu mai conta, nici ce era fiecare, ca era taran, pustan, orasean, om de afaceri, vanzator, functionar de birou ceva, lautar, toata lumea(aproape) avea camasa roz. Pana si oamenii care merg la fabrica cu haine de schimb, au camasa roz acuma. Acuma sa-ti iei camasa roz, este ca si cum ti-ai luat camasa alba. Si-ti iei roz, daca vrei sa fii interesant; si toti vor sa fie interesanti. Cine mai e interesant?:)

Io n-am nici o problema de cum se imbraca lumea, insa trecerea asta brusca de la tabu, „o prostie”, rusine, la deplina acceptare, cat si mai mult, la acaparare si inaintare, mi se pare putin ipocrita si libidinoasa.
Si de cand a inceput sa fie okay pt oameni treaba asta, si de cand au inceput sa o faca, fara sa-si fi dorit asta inainte? De cand e la moda, frate! De cand o face toata lumea. Si atunci trebuie sa o faci si tu ca sa fii in randu lumii. Moda spune ce e bun sau rau. Nu esti la moda !? Esti prost frate..:)

N-ai camasa Roz!? Esti prost..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus