Minunea CFR

Nu ştiu, dar chiar nu ştiu ce s-a întâmplat aseară, când m-am întors de la Târgu-Jiu, după ce că a venit trenul la FIX, nici măcar 1 minut întarziere, cei de la CFR ne-au urat “Călătorie Placută”, trenul a mers fară nici o problemă, nu a mai fost chiar aşa de cald, de fapt când căldura îmi atinsese nervii am ieşit afară, am rugat controlorul să oprească căldura, a oprit căldura şi mi-a zis că dacă o sa mi se facă frig să îi caut să vină sa dea din nou drumul la ea.

În Filiaşi, langă Craiova, am vrut sa cobor să fumez o ţigară, ardeau plămânii în mine, m-am cam speriat ca erau 2 controlori la uşa unde am vrut să cobor, mi-au zis că să nu mai cobor că oricum pleaca trenul în câteva secunde, dar dacă vreau să fumez, să ţin uşa de la tren puţin deschisă, să fumez şi apoi să închid uşa!

Ori s-au dilit, ori nu ştiu ce să mai zic …

În Bucureşti a ajuns trenul cu doar 5 minute întârziere … aaa .. şi că era sa uit .. pe tren erau vânzători ambulanţi care vindeau .. ziare, chips-uri, cafele, suc … etc .. erau persoane îmbracate la costum, cu legitimaţii …

Li s-a mărit vineri când au avut grevă IQ-ul cu vreo 3, 4 unităţi? … de fac aşa? . sau ce s-a întâmplat ?

Minunea CFR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus