Mergeti la Casandra coaie ..

Adica la Studioul de teatru Casandra. Acolo se pun in scena, piese pentru licenta(sau doar examene) de la Unatc.
Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile. Insa pe la ora asta, adica in perioada asta, de cand cu caldura si terasele in drum, trebuie doar sa veniti si voi cu 15 min mai devreme si siguri aveti loc. Si oricum, merita, chiar la greu. Frate, oamenii de acolo nu se joaca, fac treaba ca lumea. Sunt inventivi rau, si mai ales nu sunt plictisiti coaie. Fac cu pasiune baietii(aicea intra si fetele:)).

Toate astea, pe langa faptul ca si piesele in sine, sunt originale si argumentate bine. Io pana acuma, am vazut ceva piese acolo: Trilogie Belgradeana, Cui i-e frica de Virginia Woolf(cica a fost si un film, da nu l-am vazut), Fotografii Explicite, Port. Am si ratat cateva normal. Asta e, ce sa-i faci. Iar ieri, am vazut inca una. Ca lumea rau si asta, „Pe un butoi cu pulbere” se numeste.

Actiunea se petrece in Macedonia(mai mult), si e foarte naucitoare, in sensu de care vorbeam mai devreme, originala. Piesa asta e „demna” de un film(nu stiu daca nu exista deja), cu toate ca si cum au pus-o studentii pe scena la Casandra, seamana cu un film. Are vreo 7,8 decoruri diferite, dar care de fapt, sunt acelasi decor, cu mici adaugiri sau sustrageri, si amestecat ca un cub din acela cu culori(nu stiu cum ii zice).

Da` hai, ca am lungit-o prea mult cu decorurile. Panditi in B24fun cand se mai joaca, sau pe site la unatc.

Mergeti la Casandra coaie ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus