Ma mananca tantarii, dar nu pot sa plec din fata laptopului

Vrea sa scriu ceva care sa schimbe ceva, pe mine n-are cum sa ma mai schimbe, m-am schimbat de prea multe ori, incat nu mai stiu cine sunt. Mi-am dat seama ca blogul asta e singura mea arma pe care o detin in totalitate. Doar aici sunt niste oameni care asculta si se chinuie sa inteleaga ceea ce spun eu. Nu ma astept la rezultate, sunt egoist, de ce sa nu recunosc?

Imi place sa cred ca macar unele dintre ideile mele sunt preluate de catre altii si astfel eu simt o satisfactie interioara. Un “ceva” care ma ajuta sa traiesc, sa schimb in mintea mea mentalitati stricate sau doar sa ma faca sa ma simt mai bine de pe o zi pe alta.

Voi sunteti invataceii mei, prietenii mei si va multumesc ca indurati plictiseala citindu-ma. Dar toate astea cu ce scop? Nu ma apuc sa vorbesc acum despre relativitatea tuturor lucrurilor, sunt lucruri deja stiute. Am invatat de la Bestie ca e bine sa iti urmezi visele.

Stiam asta deja, am facut-o de ce sa mint. Mi-am facut vise si am incercat cu toate puterile sa le transform in realitate. Insa vedeti voi, visele nu sunt chiar cum ne dorim noi, eu am incercat, unii dintre voi imi sunt martori ca am facut tot ce am stiut, tot ce am putut sa fac, insa visele nu sunt atat de usor de atins.

Cu toate astea, cu ce scop?

Ma mananca tantarii, dar nu pot sa plec din fata laptopului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus