M-am saturat….de mine

Mi-ar placea sa pot da timpul inapoi. Dar realizez ca nu as vrea asta.

Mi-ar placea sa simt ce-am simtit …in trecut. Dar nu ma mai prind cu disperare de trecut. Oricat m-ar durea, oricat as vrea sa scriu articole ca ăsta, şi aici, + ăsta, uhm si ăsta …erm putin si aici, dar imi aduc aminte de asta si-mi revin repede. Imi bag picioarele in ea de viata. M-am saturat de mine, de gandurile astea de..geaba care ma bantuie si de toate chestiile pe care le-am trait impreuna. M-am saturat de atatia pereti de care ma lovesc in fiecare zi si de atatea prostii pe care le-am indurat doar ca sa-mi arat mie ca pot mai mult si ca nu fac alegerile potrivite.

Imi pare rau pentru tot ce s-a intamplat. M-am saturat de mine pentru ca ma consider in stare sa dau sfaturi. Am sa ma feresc de asta de acum inainte. Nu am reusit sa fac ce vreau pana acum cu viata mea deci nu am ce sfaturi sa dau. Sunt doar vorbe aiurea, vorbe fara rost…la fel ca si articolul asta, nimic din ce scriu nu are inteles. Nimeni si nimic, am ramas singur si sunt ingrozit de perioada in care ma aflu. Fac greseli ca tot omul, nu stiu mai multe decat restul, sunt oameni care au facut ma multe decat mine, sunt oameni care stiu cu adevarat ce inseamna toate prostiile despre care eu incerc sa vorbesc.

Cu toate…porcariile pe care le-am scris mai sus, realizez ca oricum n-as putea sa ma laud cu ceva, cu cineva anume. Sunt un baiat bun care sta la 12:30 AM si scrie cacaturi in timp ce baietii rai se distreaza si fac ce le scuipa mintea lor de agramati si analfabeti.

Moralitatea si bunul simt nu mai au nicio valoare in ziua de azi. As fi putut sa fiu un nesimtit, sa-mi bat joc, sa fac ce vreau, sa fiu razbunator, sa urasc, sa tip sau sa injur. As fi putut sa mint, sa-mi bag picioarele in tot si sa renunt “atunci” dar nu am facut asta …si nici nu am sa o fac vreodata. Ma prostesc singur zicandu-mi ca asta ma face mai bun decat restul…dar e doar o minciuna.

Sunt o epava, nimic nou.

Dar ma cârpesc eu cumva si incep iar sa plutesc.

M-am saturat….de mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus