Internship la British Council

Dupa cum probabil stiti deja nu prea am stare. Imi vine sa ma bag in tot felul de chestii si pana acum singurul lucru pe care am ajuns sa il regret e ca ziua nu are decat 24 de ore. Facultate, plus cursurile de pedagogie. viata la camin, anul trecut am si lucrat la eurogroup, Avon-ul, cursurile pe care le tin la comunitate, scoli de vara si cam orice altceva imi mai trece prin cap. Si dupa cum puteti vedea orarul meu e cam monoton asa ca m-am gandit sa mai fac ceva.

Ma batea gandul sa ma implic in vreo organizatie studenteasca sau si mai si poate sa ma inscriu la vreun partid ca vad ca se promoveaza asta cu tinerii. Si gandindu-ma care organizatie are proiecte mai bune, mai apropiate de valorile mele, am dat peste un internship la British Council.

Ieri am trimis CV-ul si scrisoarea de intentie (by the way, multumesc pt sustinere si ajutor) si acum astept sa vad daca ma vor contacta. Apropo, mi se pare mie sau e cam aiurea sa ii contactezi doar pe cei acceptati? Adica ceilalti pot sa astepte mult si bine. Eu zic ca se cadea macar un mail… In fine…

Deocamdata astept. Sper sa ma selecteze. O sa va tin la curent. Intre timp incerc sa vad cam ce mai e interesant. Daca stiti vreo organizatie care merita… let me know. Eu am cate ceva in vizor, dar despre ele va voi spune cand voi avea o viziune mai clara.

Internship la British Council

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus