Ia pixul neamule!

După o oră de inspecţie istovitoare (am şi uitat că am inspecţie , dar totuşi am fost) , şi după un antrenament uşor , pentru a ne reveni după victoria mare de ieri (şi din nou mă laud , 2-1 cu un liceu ce a fost campion 2 ani la rând , sunt bun portar , nu? :P) merg spre autobuz. Şoferul îmi joacă o festă şi merge la autogara din centrul oraşului , iar eu ca prostul aştept la cea mare , din marginea oraşului. Şi vine şi autobuzul , şi mă pun jos pe scaun , Doamne parcă mi s-a luat tot plumbul din picioare. Dar nu poţi să stai liniştit niciodată , trebuie unul să te scoată din minţi. Şi urcă un domn cu o geantă , şi începe să “toarne” la fiecare pixuri , brichete , cărţi de joc , radiere , bomboane etc. Şi vine şi la mine.

-N-am nevoie!

-… , adică nimic.

-Şefu’ , nu mai pune!

-… , adică tot nimic.

Lasă sculele şi merge în faţă să strângă ce a lăsat la populaţie , că a lăsat la fiecare în parte. Normal că nu vinde mai nimic , odată ce îţi trânteşte acele pixuri în moacă.

Vine la mine şi îmi arată pixurile , dar tot fără să vorbească , iar eu ca mutul , dau din cap că nu.

Şi aflu apoi că :

-E mut.

-Ba , pardon! Eu îl văd într-o zi că vorbea şi tu acum îmi zici că e mut?

-Ce ai să zici şi tu acum…

-Du-te dracu’ de diliu. Întreabă-l dacă e sau nu mut , la mişto şi eu , ca să îl lămuresc pe om care-i situaţia.

Peste acelaşi om cu pixurile am mai dat şi într-un club , tot aşa ca un mut a trântit pe masă tot ce avea în geanta aia. Şi mă întreb , dacă băgam un pix în buzunar , ce făcea? Mă înjura?

Ia pixul neamule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus