Hopeful

tiu ca pt unii din cititorii mei postul precedent a insemnat un motiv de bucurie. Si ii inteleg foarte bine. La urma urmei, nu fac prea des marturisiri in public despre coeficientul meu negativ de inteligenta asa ca e normal sa profite de orice ocazie ca sa se bucure si ei. Totusi, am o veste proasta pt voi sau una buna pt cei care, in ciuda tuturor dovezilor date pana acum, inca vor sa creada ca am un IQ de minim 2 cifre.

Se pare ca eforturile mele de a ma inregistra pe diferite site-uri si a-mi face publice cateva albume (stiti deja chestia aia cu frumusetea rapitoare) au dat totusi roade. Pt a nu induce in oroare eroare opinia publica vreau sa anunt ca la cateva ore dupa ce am scris postul precedent am reusit -in mod miraculos- sa-mi fac albume pe Picasa, Ringo si Photobucket. Asa ca momentan folosesc 4 site-uri (dap… stiu ca am enumerat numai 3, dar adaugand si flickr pe care aveam dinainte, printr-un calcul deosebit de dificil de matematici superioare, 3+1 = 4).

Nu, nu va speriati, nu sunt addict. Doar ca am decis sa fac o proba vreo 2-3 saptamani ca sa vad care imi place cel mai mult. Stiti care e insa tragedia? Ca din punct de vedere al vitezei de uploadare si al structurii tot flickr imi place cel mai mult. Oricum, nu asta e important, ci faptul ca nu sunt chiar asa inapta cum credeam si… chiar si in situatia asta un pic de rabdare face minuni.

Hopeful

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus