Google listează Samsung Galaxy S21 FE pe site-ul de asistență AR Core

A trecut mai bine de o lună de la evenimentul Samsung din august, în care au fost anunțate câteva telefoane foldabile noi, ceasuri inteligente noi și căști noi. De asemenea, era de așteptat ca Samsung să anunțe Galaxy S21 FE (Fan Edition), dar asta nu s-a întâmplat.

Samsung nu a recunoscut încă că va introduce o ediție pentru fani a modelului său de serie S 2021, dar Google a listat, din greșeală, dispozitivul ca fiind acceptat de API-ul Depth al Android, așa cum se vede pe site-ul de asistență AR Core Google.

Acest lucru ar putea însemna că Samsung este pregătit să lanseze Fan Edition Galaxy S21. Fan Edition ar trebui să ofere aceeași experiență emblematică ca Galaxy S21, dar cu un preț semnificativ mai mic, datorită economiilor de costuri de producție și a variațiilor componentelor.

Săptămâna trecută, Google a confirmat că vor exista două variante ale Galaxy S21 FE, inclusiv o variantă Exynos, despre care se crede că ar fi alimentată de Exynos 2100. Se crede că versiunea Qualcomm va folosi Snapdragon 888. Galaxy S21 FE a fost inclus în lista Google Play Console luna trecută.

Se așteaptă ca Galaxy S21 FE de la Samsung să aibă aceleași caracteristici ca omologii săi emblematici, inclusiv scanerul de amprentă digitală cu ultrasunete, rezistență la apă și praf IP 68, ecran cu rată de reîmprospătare ridicată, încărcare fără fir, Samsung Pay, Wireless DeX și Dobly Atmos.

Samsung nu a confirmat încă când va sosi Fan Edition. Bănuim că ar trebui să ajungă la timp pentru sezonul de cumpărături. Un interval de timp optim pentru aceasta ar putea fi octombrie, dar deocamdata sunt doar speculații. Ne așteptăm să ajungă la un moment dat înainte de sfârșitul anului.

Google listează Samsung Galaxy S21 FE pe site-ul de asistență AR Core

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus