Gasit catelusa de ..1,5 ani !!?

Cam asta scria pe mai multe afise, in zona Aviatorilor, si anume ca s-a gasit o catelusa canisa, de culoare neagra, de aproximativ 1,5 ani.

Deci ca s-au prins ca era de sex feminin si ca are culoare neagra si de ce rasa este, inteleg, insa de unde au stiut frate cati ani avea!? Mai mult, nu au aproximat doar in ani, au aproximat si in jumatati de ani! De unde au stiut sa zica de 1,5 ani!? Pt ca ea fiind caine, nu poate sa vorbeasca, nu? Si oricum, chiar daca ar fi fost vreun caine mai inteligent, tot n-ar fi fost in stare sa stie sa-si spuna varsta, la un an si jumatate, nu? Ca era prea mica!:)

Atunci cum au procedat? Se poate sa se fi folosit de modul de aflare al varstei la un copac. Pe care daca-l sectionezi, si numeri cate inele are in trunchi, afli si cati ani are copacu respectiv. Si cred ca asa au facut si cu cateaua: i-au taiat un picior, si au numarat cate inele sunt in osul sectionat.

In cazul asta, ar fi trebuit sa dea informatiile complete: Gasit catelusa canisa, neagra, aproximativ 1,5 ani, si dupa investigatiile efectuate pt aflarea varstei, cu doar trei picioare.:)

Gasit catelusa de ..1,5 ani !!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus