Fie ca vrei sau nu, totul se schimba fara un motiv real

Cam asa vine schimbarea. Fie ca vrei sau nu, totul se schimba fara un motiv real. E o lume in continua miscare iar oamenii ca si fiinte singulare nu pot face nimic decat sa fie martori la schimbari. Poti sa incerci sa vrei sa schimbi ceva la tine insa transformarea nu va fi niciodata completa pentru ca e una fortata. Schimarea vizibila e atunci cand te schimbi fara sa-ti dai seama…fizic, moral, sentimental sau toate trei la un loc.

Am realizat zilele astea ca multe lucruri nu mai sunt la fel, la mine…la voi. Probabil e normal, dar schimbarea e adevarata atunci cand e constientizata. Vreau sa cred ca e schimbare in bine, stiu ca asa e dar trebuie sa cred cu totul, altfel schimbarea e de prisos.

Nu mai vreau ce-mi doream acum cateva luni, de ce? Pentru ca s-a aprins beculetul :idee: (urat emoticon). Pentru a ajunge la ceea ce-ti doresti trebuie sa vrei lucruri relativ opuse, si zic relativ pentru ca trebuie sa fie ceva care sa aiba legatura cu lucrul dorit initial (v-am pierdut?) . Murphy asta a fost baiat inteligent, nu de aia sunt “legile” sale.

Am mai vorbit eu despre Reboot , care trebuie sa vina din cand in cand. E deja o noua faza, si anume constientizarea. Adica momentul in care iti zici ” Stai putin dar eu nu vreau asta ” si cand iti dai seama ca dorintele tale de acum ceva vreme s-au modificat destul incat sa Incerci din nou. Ce sa incerci? Sa te feresti de peretii care ti-au stat in cale prima oara, sa vezi alternativele, drumurile fara gropi, persoanele “ebil” (as in evil) etc.

Fara sa vrei ajungi sa realizezi schimbarea si tot fara sa vrei totul incepe din nou.

Fie ca vrei sau nu, totul se schimba fara un motiv real

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus