Femeile au multe butoane

Femeile au multe butoane. Trebuie sa cunosti locul si momentul cand trebuie sa le apesi. E o chestie dificila pentru ca daca apesi butonul gresit la momentul X atunci poti sa fii sigur ca in momentul X+1 iadul te va cuprinde cu flacarile lui. Trebuie mult exercitiu ca sa le intelegi, ca sa vezi care sunt problemele, what makes them tick.

O femeie se gandeste in fiecare zi (de vreo 9,999 de ori) la corpul sau. Oricat de bine ar arata in general si indiferent de cate ori pe zi ii zici ca esti innebunit dupa ea, dupa cum arata, raspunsul ei va fi de fiecare data : Nu, trebuie sa mai slabesc. Urmat desigur de ” nu mult, doar asa putin ” (asta ca sa aiba scuze pentru nu a face ceva concret). Dar da, femeile se gandesc si se uita foarte mult la trupul lor in oglinda.  De aceea nu este recomandat sa-i spui unei femei : Da, ar trebui sa slabesti (asta daca iti pasa de sanatatea ta) sau Ai mai slabit. (chiar nu stii ce urmeaza? Cum? Adica eram grasa inainte?!)

O femeie e preocupata zilnic de modul in care se imbraca. Totul trebuie sa se asorteze, aproape in fiecare zi trebuie sa fie alta tinuta. Nu incerca sa intelegi ce este in dulapul unei femei. Cu toate ca fiecare haina e asezata la locul ei, pentru tine (adicalea Barbatul) nimic nu are sens. De aici se trage o alta problema feminina – aranjatul. Machiaj, incercarea a 10 tinute zilnic pentru a vedea cum vine, ce mai trebuie, etc. Insa o femeie nu intarzie din cauza asta, isi aloca timpul cu cap.

Femeile au multe butoane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus