Facebook again

Cu siguranta va amintiti de dilema mea cu privire la acest site. Nu de putine ori m-am gandit sa imi inchid contul. Si de si mai multe ori m-am contrazis cu multa lume (de la Ina pana la David) apropo de ipocrizia pe care o starneste acest gen de network-uri.

Am remarcat ca evenimentele deosebite gen zile de nastere, nunti, sarbatori s.a.m.d. sunt cele mai bune ocazii de etalare de zambete false sau dezmierdari penibile adresate celor despre care ieri-alataieri nu aveam decat cuvinte rele.

Ma uitam azi pe facebook la cei 102 prieteni pe care ii aveam in lista. Si am inceput sa sterg. Am inceput cu cei carora le-am acordat incredere si care m-au dezamagit, am continuat cu cei cu care oricum nu am mai vorbit de secole si in final am decis sa ii sterg pe toti. Nu am inchis contul pentru ca acest site are si parti bune, dar am decis sa o iau de la capat si sa aleg cu mai multa grija pe cine vreau si pe cine nu sa consider prieteni.

Si in felul asta o sa impusc inca un iepure. O sa evit ca si ziua mea sa fie un prilej de etalare publica a ipocriziei. In felul asta imi vor face urari cei care chiar isi amintesc de ziua mea si mi-o vor spune in privat, nu pentru ca da bine ca ceilalti sa vada asta.

Deci imi cer scuze pt cei cativa – poate mai putini decat degete la mana – pe care i-am sters impreuna cu ceilalti si pe care ii consider cu adevarat prieteni.

Facebook again

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus