Esti in moda de anu trecut

Replica asta o auzeam mai demult prin filmele americane „This is so last year..!”, si n-o prea intelegeam io. Adica o intelegeam, dar nu o „Intelegeam”:).

Pt ca pe la noi situatia inca nu era asa de „grava”(citeste ridicola, penibila:) ). Nu ajunsesera oamenii, luam de exemplu, fetele, sa se imbrace toate la fel si de la un an la altul in cealalta extrema, doar pt asa e moda. Iar daca asa e moda, este inimaginabil sa nu i te supui, nu? Ai face un sacrilegiu suprem pt care ai fi pedepsit crunt daca ai inceta sa mai fii inca un „sclav/rob/om fara proprie vointa/cochilie goala etc” in randul altor „sclavi/robi/oameni fara proprie vointa/cochilii goale etc”, nu?:)

Cum de exemplu, acum vreo doi, trei ani, a venit moda bluzelor care sa lase buricul la vedere in orice conditii, iar gecile erau in acelasi ton; incat sa lase o dunga din pielea mijllocului, la fel, dezgolita. Si era iarna frate!:) ..cand era moda asta. Mai mult, a fost si cea mai naspa iarna de zeci de ani; cu -15 grade ziua daca va amintiti. Insa multi „sclavi bravi” si-au pus la dispozitie direct organele pt degerare, pt ca.. asa era moda, nu?:)

Iar imediat urmatorul an, a aparut alta moda; in exact cealalta extrema: cu bluze lungi pana peste fund, gen rochie. Si normal, lumea s-a conformat si s-a renuntat automat la buricul gol si au inceput sa se poarte bluze pana la genunchi. De ce? Deja ne-am prins: ca asa e moda!:)

In fine si multe alte exemple de asemenea compartamente de „cochilii goale”, „oi”; si la baieti deoprotriva. Insa la ce voiam sa ajung este replica din titlu, care este spusa „oilor”, tocmai de alte „oi”:). Gen, o fata cu bluza pana sub fund o vede pe alta cu bluza care lasa mijlocul gol si exclama/gandeste: Este asa in moda de anu trecut!

Mai ridicol si mai aiurea de atat nici ca se putea:
O oaie, sa exclame la alta „Oaieo!”

Esti in moda de anu trecut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus