Despre toate…cam cate-mi aduc aminte

Nu stiu de ce ma apuc sa scriu articole de genul la o ora “asa de accesibila”, probabil ca sunt retardat si in loc sa dorm pierd timpul pe net..sau pentru ca acum nimeni nu mai zice nimic, nu e suflet care sa ma salute, cu care sa interactionez si poate ca acum pot sa-mi pun gandurile in ordine (mai bine).

Despre versuri

In ultima saptamana am postat 2 poezii, imi place sa le scriu insa nu stau prea mult sa ma gandesc la ele. Nu scriu tot ce-mi trece prin cap, totul e intr-o transa bezmetica unde cuvintele formeaza siruri mai lungi de idei…mai putin coerente si pline de subinteles. In principiu totul pleaca de la o idee urmand ca apoi sa “o imbrac” in alte idei mai mici.

Despre proza

Am incercat sa scriu, gen Povestea dragonului, sau Gheorghita si dragostea insa din cate vad tot ce scriu e despre mine. Mi se pare si normal in cele din urma pentru ca ideile pe care le insir nu sunt decat fictiuni, dorinte sau frustrari (ce tu nu ai frustrari?) . Am avut niste idei, inca le am si sper sa le pun in practica in viitorul apropiat.

Despre relatii

Aici sunt doar pareri cred, doar observatii puse in legatura cu ce am trait, cu ce a fost bun sau rau. Considera-l ca un mic dictionar ironic despre barbati, femei, relatii.

Despre mine

Scriu des insa ma plictisesc repede. Prefer sa scriu despre altii, prefer sa existe cineva in viata mea care sa-mi fie inspiratie. Nu a fost doar o singura data cand mi s-a zis ca scriu “cel mai bine” atunci cand sunt trist, dezamagit, la pamant. Fie…toate sunt sentimente, toate influenteaza intr-un anumit fel.

Stiu ca in principiu, am cititoare si nu cititori. Da..e o diferenta.

Despre toate…cam cate-mi aduc aminte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus