De „Faimosii”..

Da frate, deci ma uitasem si io mai demult la Maruta pe tvr2, si mi-a placut si mie ce am vazut acolo la un moment dat; un pic mai mult. El cu Moga chemase oameni in emisiune, luati asa, inregistrati intr-o cabina la metrou sau undeva.
Tare frate! Si veneau acolo in o zi pe saptamana, joia. Formatii necunoscute, fete, baieti, si cantau ca lumea si altfel decat cu ce ne ingroapa astia la tv si radio.
Am zis un bravo, in gandu` si in sinea mea, lu` Maruta si lu` Moga pt faza asta. Ca au avut coaie si imaginatie sa iasa din tipare si retete. Ca am vazut si auzit si io lucruri, originale si pe bune.

Da.. da a avut succes coaie, emisiunea si faza. Si daca a avut, au trebuit ei s-o faca la nivel mai mare, normal.
Au mutat faza pe tvr1, si i-au pus numele „Faimosii”. Stiam de ea pana acuma, da pana azi nu vazusem decat niste secvente care nu erau reprezentative. Pentru ca azi i-am vazut pe Moga si pe Maruta in fata la un public. Care publicu era in picioare si inghesuit, ca sa para mai aprinsa atmosfera si de interes, si care public, „uiuiaa” intr-una.

De.. Moga, normal ca trebuia sa aiba pe cap o sapca umflata, si care normal ca trebuia sa fie si intr-o parte. Io nu zic la om cum sa se imbrace, da pe el mai avea si o geanta de asta de e in topuri acuma, o desaga moderna mai exact. Desaga de asta aveam si io cand mergeam cu vacile la camp cand eram mic(ca io sunt taran, ca am crescut la tara, oltean coaie), si in care aveam acolo, apa, branza, paine, ma rog.. mancare.
Insa normal ca cineva, in loc sa tina in spate un rucsac, poate la fel de bine sa tina o geanta de asta pe umar. Dar de ce avea nevoie Moga de geanta pe el in emisiune? Sa se asorteze cu sapca?
Pai singura explicatie ar fi, ca omu o purta pe post de accesoriu gen „bijuterie”, coaie. Deci cum intr-un timp toata lumea purta neaparat lantic(lantisor), ca era la moda, asa si Moga poarta acuma, geanta pe el.

Da` daca de exemplu, in loc de rucsas, sau geanta, toata lumea ar incepe sa aiba genti diplomat? O sa-l vad pe Moga in emisiune, tinand 1 ora si jumate un diplomat in mana?
Asta e intr-adevar o chestie, da oricum nu pentru Moga ma uitam io. Insa si oamenii invitati la emisiune, ies pe rand, din o duba parcata pe platou, cu surle si tambite, si toti sunt happy; si incearca ei sa spuna, Moga sau Maruta, cate-o povestire „haioasa” care li s-a intamplat concurentilor.
Si dupa aia vine asta, Andi, Randi, si zice de un tip care concura ca n-are voce de rock, ca are mai mult de pop. A spus asa, ca el era in juriu, ca e si cu juriu emisiunea. Cum de ce? N-auzi ca e la moda, in pm!? ? Ma rog, da daca a zis nenea Randi ca n-are voce de rock, asa o fi. Ca el trebuie sa fie un cunoscator bun de rock, si stie care e sau nu, o voce de rock. Ca rocku asta, nu el asa de vast. Oricum, a fost foarte categoric nenea Randi.
Dap.. pai cam asta. In final, nu zic decat, ca s-au stricat rau la modu cum au vrut sa fie „Faimosii”.

De „Faimosii”..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus