Cum v-ati dat deja seama sunt la servici.

Cam dejamagitoare activitatea mea de pe blog de cand am venit in Bucuresti, nu? Cam da. Asa ca m-am gandit sa mai dau un semn de viata de aici de la birou.

Cum v-ati dat deja seama sunt la servici. De aici am sa plec cam intr-o ora la facultate. Voi da minunata lucrare la mate care se tot amana de nu-stiu-cand cu o alta grupa. Si voi fugi la colegele mele sa le aduc comanda de la AVON (v-am zis ca sunt reprezentant, nu? – sa-mi faceti comenzi ;;) ) Si dupa toate astea fuga-fuga la gara unde voi lua impreuna cu Estera un delicios pranz la Mc (plin de calorii si chestii nesanatoase).

Spre deosebire de data trecuta cand a trecut Estera prin Bucuresti, de data asta gara nu va mai fi doar “loc de iesit in oras” ce avem ganduri serioase. Folosim gara in scopul ei principal. Luam trenul spre Brasov si apoi Cristian. Chiar trecuse destul de mult de la ultimul seminar.

E adevarat ca fiind in Bucuresti, mergand la sinagoga, la rabin si predand cursurile de Talmud Tora lipsa unui seminar nu s-a simtit atat de mult ca atunci cand stateam in Iasi, dar asta nu inseamna ca nu sunt cel putin la fel de entuziasmata.

Cum v-ati dat deja seama sunt la servici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus