ClubA si Schimbarea la fata

Deci.. ce sa fie? Schimbarea la fata deja anuala, a cluba-ului; Numai ca pana acuma, asta se reducea doar la a se schimba culoarea mai mult. Adica din verde in maroniu rosu, si din maroniu rosu in verde.. parca:)

Da` acuma, gata. A venit unu, probabil, si a zis:”Nu mai frate.. Sparg peretii!„; .. pauza de respiratie si meditatie, dupa care iar: „Simt ca ma sufoc, imi bag pula! Schimbam tot!„:)

Si uite asa, din verde si rosu(pardon, maroniu rosu) s-au facut pe tavan multi viermisori, asa.. in relief si de multe culori, din spuma. Cabina dj-ului nu mai are gratii, ci doar un pexiglas si fara niciun acoperis; cam ca la toalete, care sunt ori cu faianta curata si lucioasa, luna, ori sunt lasate sa se vada cimentu si varu, la modu aiurea pe anumite bucati.. etc. ..Cand e sa intri pe ringu de dans, in toata stralucirea care se intinde, inainte sa cobori scarile, daca te opresti si ridici capul, vezi intr-un colt ..ca e spart, si lasate sa se vada fire si tevi.. Deci, intr-un „cuvant”, o incercare artistica de imbinare a glamour-ului cu neglijarea intentionata.:)

Pana aici, nimic de zis. Pula mea, asa.. oamenii intotdeauna sunt reticenti la nou, nu? Si daca ar fi sa ne luam dupa asta mereu, ar ramane totul neschimbat si vechi si de fapt chiar am regresa. Ceea ce s-a dovedit a fi adevarat in cazu de fata, pt ca prima oara am ras si nu mi-a placut deloc, insa dupa jumatate de ora a inceput sa mi se para okay si sa fiu de acord cu schimbarea. E vorba de „puterea obisnuintei” pana la urma, nu de ceva real si adevarat 100%. Asa ceva nici nu prea exista: 100%!:)

Dar cand m-am dus la buda si am vazut ca disparuse oglinda, parca ceva chiar nu era in ordine, si nu din cauza ca sunt io subiectiv. Cauza pt care lipsea, nu era ca n-o pusesera inca, pt ca in locul ei era dat cu ciment, tot asa.. in contrast cu chiuveta noua si robinetele lucioase. Iar cand am intrat in buda, nu mai era nici pisatoarea(nu stiu cum se numeste:) )jos, intinsa pe toata lungimea peretului. In loc aparusera doua pisoare, la fel, sclipitoare. Doar doua adica. Pe langa ele, normal bucati cu ciment la vedere sau perete spart. Pai la pisatoare, intrau lejer 4 oameni, daca nu si 5. Deci.. ?

Mi-amintesc cum cu ceva timp in urma, acu vreo doua luni, mi-a zis un prieten ca au dat drumu la cluba, ca a fost el intr-o seara. Da` ca nu crede ca au terminat totusi; ca erau peretii sparti si se vedea in toalete:), si din tavane mai ieseau fire si tevi, pe alocuri. Pana la urma, se pare ca terminasera insa, si ca asta a fost viziunea artistica: de contrast brutal.:)

Da` pm.. io unde ma pis cand e aglomeratie(mai tot timpu), si unde imi fac freza, sterg mucii, sangele de pe fata.. dat afara de aia care stau la coada la pisoar si fac pe ei? In viziunea artistica!?

ClubA si Schimbarea la fata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus