Ce stim despre femei?

Pe pamant exista barbati si femei, simplu ca buna ziua. Pornim de astazi intr-o calatorie gen Discovery prin lumea ezoterica a celor doua tipuri de indivizi.

Ce stim despre femei? Sunt mamifere cu siguranta, am vazut cu ochii nostri…dar in rest? Se mai poate spune ca “stim cu siguranta alte lucruri despre ele” ? Aceste specimene sunt mai schimbatoare decat culorile unui cameleon jucand twist. Se zice ca Dumnezeu a facut femeia din coasta lui Adam pentru ca acesta se plictisea (probabil de gioco del mano) … saracul, daca ar fi stiut ce probleme isi aduce in ograda. De aici ne dam seama ca doamne doamne din ceruri e barbat, doar un barbat putea face o greseala de genul.

Eva l-a scos pe Adam din Rai aruncandu-i cu marul in cap. Era doar inceputul. L-a pricopsit cu zeci de puradei, iar in timp ce el se lupta cu bestiile vremii (crocodinobarzozauri probabil) ea statea acasa “avand grija de gospodarie” pe care tot Adam o construise probabil. Asa a aparut termenul de “casnica”, acesta ajungand sa fie considerata meserie in partile de pe glob unde lumea orbecaie in intuneric.

Aceste specimene din clasa mamiferelor bantuie prin istorie de mii de ani incercand sa decida viata barbatului inca dinainte ca acesta sa se nasca. Femeile sunt cele mai oximoronice creaturi, stau in triburi de cate 5-6 si merg la devastat magazine. Dar de fapt nu cumparaturile sunt scopul iesirilor ci socializarea fara scop.

In timp ce se probeaza zeci de tinute se discuta despre una, despre alta iar individele care nu au luat parte la deflorarea magazinelor sunt barfite o buna perioada de timp. Probabil ca asta patea si saracul nostru Adam cand se ducea la camp iar Evutza croseta haine cu plozii. Poate de asta femeile nu pot fi preoti…bine cu toate ca lumea ar merge mai des la biserica…sa asculte barfele.

Ce stim despre femei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus