Cand nu iti pasa de nimic

M-am saturat sa vorbesc frumos, da, m-am saturat sa am grija la limbaj sa nu cumva sa supar pe cineva, gata! te doare ce iti spun?! atunci sper sa te doara tare.

Aseara am iesit cu baietii, erau in total cinci,si facem obisnuitul ocol, fiecare avea nevoie de un stimul, dar am ocolit barul, ne-a fost lene, sau poate buzunaru prea gol nu ne-a dat multe sperante, asa ca am plecat pe sec; totusi am inceput sa aberam, si stiu ca principalul subiect a fost “popa”, da ai auzit bine, ne-am luat de el, ne-am luat si de morti, ca doar ce dracu numa noi sa nu avem liniste cand ne bantuie ei, am ajuns si la avioane, si apoi iar la popa si uita asa ne-am ras cu pofta vreo ora sub cer senin, si unde mai pui ca nu aveam nimic la bord.

Prima impresie, unul din cei cinci(nu eu) are o problema la fiecare aglomerare de doua-trei cuvinte pamantesti o baga pe aia: “in pula mea”(necenzurat), si apropo daca stai langa asemenea oameni poti sa ajungi dependent.
A doua impresie, la asta sunt pion principal, pentru ca vad un avion:
EU: -Hai sa doboram cu pietre avionul!
Unu din ei: -Si daca ne sare piatra inapoi si ne loveste?!
EU: -La asta nu m-am gandit.

A treia impresie, munca foarte grea, se implica toata lumea, principalul subiect: popa si mortii!
Stim cu totii, ca oameni incearca sa se lase de bautura, au fost si inca sunt atatia alcoolici, dar unde mai pui ca omul moare si cred ceilalti ca acum nu o sa mai bea, iar popa langa groapa toarna vinul pe mort, atunci sa nu se scoale mortu’ din cosciug si sa-l ia la pumni(imbratisari) pe popa?! ceva ciudat e fenomenul numit (taner) a se citi farfurie, in timpul slujbei cand vin aia(cu miloaga) cum ar fi daca te-ai duce cu foaia de 50 de ron doar ca sa o schimbi in bani marunti si sa-i oftici ca nu lasi nimic pe farfurie?!

Mai mult avem un cantor foarte renumit, dar cum ar fi daca am avea manele, si s-ar da dedicati din pod, iar pomelnicele sa fie mai vioaie?! imagineaza-ti urmatoarea situatie, te afli la o nunta la care dupa ce ii da popa sa bea vin miresei, mirele sa spuna: “eu nu beau dupa asta!”; ce te-ai face sa vezi un mort iesind din rau si venind spre tine?! noi am hotarat ca l-am jigni spunandu-i ca e “ud”; cand o sa scoti cel mai buni timpi la fuga?! eu unul i-am scos aseara, cand unul din cei cinci(nu eu) a deranjat cu bata cainii care ne latra in fiecare seara desi ne cunosc prea bine; ai vazut vreodata morti?!

Ce te-ai face daca te intalnesti cu ei? noi le-am arata drumul spre cimitir… am hotarat ca fanfara sa nu mai cante muzica de inmormantare, ci sa cante muzica pentru vii, ca mortu oricum nu aude nimic, iar noi suntem acolo sa ne simtim bine; ce te faci daca unu moare si are doar un coi?! ii mai pun un ou langa sa nu plece in rai cu un singur ou!

Am aberat o gramada de lucruri, unii ar spune ca am facut pacate, altii ne-ar fi dat dreptate, altii ne-au invidiat pentru rasul colorat care nu i-au lasat sa doarma…
A patra impresie, a fost de fapt a treia, iar a treia a patra, cand luna era ascunsa dupa un varf de munte, am realizat de fapt ca dincolo e soare!

Copii ascultati-va parintii: folositi prezervativul!
A fost o seara minunata, cu babe parfumate, morti amintiti ca vii, popa dezbracat de toale si multe cuvinte considerate de unii mult prea vulgare!

Cand nu iti pasa de nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus