Cand ai de luat bani..

Cand ai de luat bani inapoi, de la cineva pe care l-ai imprumutat, in nici un caz sa nu va intalniti sa-ti dea datoria la un bar, terasa etc.
Pentru ca daca va intalniti acolo, automat trebuie sa si beti ceva, daca tot sunteti impreuna si intr-un loc in care se bea.

Tu nu ai venit cu bani la tine, pentru ca stiai ca o sa iei bani de la el daca ai nevoie pentru ceva, sau poate ca nici nu mai aveai pana nu-ti dadea el inapoi datoria.
Iar el nu mai are alti bani, pentru ca de ce a facut rost ti-i da tie ca sa-si plateasca datoria.
In concluzie sunteti la masa la bar, si nu sunt alti bani inafara de datoria pe care el ti-a adus-o tie.
Asa ca dupa ce ti-o da, omu zice sa dai si tu o bere, ca el nu mai are bani si tu debea ai luat niste bani.
Logic, nu?

Tu normal ca nu te zgarcesti la o bere. Numai ca berea fiecaruia se termina, si pe a doua nu vrei s-o mai dai pentru ca tu ai venit sa-ti iei datoria ci nu s-o iei si s-o spargi, facand cinste pana se termina.
Atunci celalalt, spune ce era de asteptat din clipa in care v-ati dat intalnire sa-ti iei banii, la un bar: te roaga sa-i mai imprumuti inca o data banii ramasi, ca sa cumpere el bere pentru amandoi si ti-i da el din nou, altadata.
Avand in vedere ca omu ti-i cere ca sa faca cinste, tu nu esti chitra` si-i imprumuti inapoi.

Face cinste cu mai multe beri, iar la sfarsit cand se termina banii, dupa ce ti-a dat mai multe beri, tie ti-e rusine sa-i mai ceri toti banii inapoi, si-i zici ca are sa-ti dea numai o parte din banii imprumutati a doua oara. El refuza, dar tu insisti ca si el a fost baiat valabil si pana la urma accepta.
Intr-un tarziu plecati amandoi acasa, putin beti si fara bani.
Concluzie: datoriile a se plati si a se lua, in statie la tramvai!

Cand ai de luat bani..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus