Barbatii sunt fiinte sociabile, ei interactioneaza cel mai bine cu alti barbati

Ironia este ca datorita inclinatiilor sexuale ale acestora ei ar prefera sa “interactioneze” mai degraba cu femei. Barbatul nu are nevoie de motive ca sa interactioneze cu alti barbati, motive se gasesc la fiecare colt de minte ingusta. Preferatele sunt : berea la meci (indiferent de meci), mancatul de seminte langa pet-ul de bere, la o bere pe banca admirand “gazelele” vara, noaptea la 2 cu un pet de bere etc.

Dupa cum putem vedea berea are un rol important in viata barbatilor. Aceasta licoare magica da curaj in discutii, potoleste setea vara si e un motiv pentru a iesi si a socializa. Berea este calea prin care barbatii interactioneaza. Daca ai sa vezi 2 barbatii (sau mai multi) pe o terasa cu o sticla de pepsi sau ce-o fi in fata…well dragii mei atunci e ceva putred in Danemarca. Atunci cand barbatii interactioneaza intre ei, aceasta (interactiunea) nu se limiteaza doar la discutii. In functie de nivelul de bere consumat sau de nivelul de plictiseala, barbatii intra in jocuri strict masculine : fotbal, bâza (ala cu mana la ochi si palma), aruncatul de bolovani etc.

Cu toate acestea barbatii cand socializeaza intre ei, sunt sinceri. Yeah right! Unii dintre ei sunt mai barfitori decat cele mai pitzi pitzipoance. Unii dintre ei se dau prieteni cand de fapt planuiesc Rapirea din Serai . Aceasta este varianta masculina a pitzipoancei si anume cocalarul.

Barbatii interactioneaza cu femeile. Aici e o alta ironie, acestia sunt, uneori, mai sinceri cu individele de sex feminin decat cu fratii lor barbatii, asta in speranta ca vor fi intelesi mai bine sau doar din dorinta de a ajunge in patul acestora (sa joace table, desigur). Un barbat poate fi prieten cu o femeie… asta pana cand intervine interactiunea sexuala. Din acest moment barbatul deja o priveste cu alti ochi, nivelul de sinceritate creste sau scade in functie de situatie. Interactiunea barbat – femeie poate fi de doua feluri deci : sexuala si non-sexuala. Insa cea din urma este firava, barbatul fiind dependent de sex ( nu ca femeile ar face exceptie ).

Barbatii sunt fiinte sociabile, ei interactioneaza cel mai bine cu alti barbati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus