Au disparut salile de net, au disparut si ultimii oameni care au vazut salile de net

metaforic vorbind normal.
A, si asta e o analogie la neste versuri, a lu` un nene care vorbea despre bizoni.. asta ca sa nu fiu acuzat de plagiat. ?

Asa.. pai mi-a picat netu de sambata(adica de 4 zile) si asa a ramas. Si pana sa imi schimb io furnizoru de net, am mai avut nevoie sa intru pe un mail, ceva, de astea.. Deci nu neaparat s-o ard aiurea pe net. Si am mers la sala de la mine din cartier(care a reusit sa supravietuiasca), numai ca.. ghinion, renovare. Okay.. si cu ocazia asta am aflat de fapt ce va spusei mai inainte: ca era singura care a supravietuit.
Fusei si incercai pe la prieteni aseara, da oamenii muncitori, nu ca mine, deci pe la munci, sau oricum nu erau acasa.
Astazi eram pe la Grozavesti si am zis sa ma duc in Leu, ca acolo era sala cu clocau mare de internauti si counterstreikisti. De unde frate.. baru, biliardu mai e, da calculatoare, nema tata.
Pai cum sa mai fie ma nene, cand aproape toata lumea are internet non stop si acasa si la munca, de nu se mai desprind oamenii de calculator nici sa se picure la wc sau sa infulece cate ceva; cel putin la orele normale din zi, si de trei ori.

Da` uite, ca pana la urma tot gasii (in a 4 a zi), o sala pe la Eroilor, de care stiam io din vorbele batranilor. .. Si despre care se spune ca este blestemata. Ma rog, nu se spune, da se potrivea dupa faza cu batranii ?
Oricum, sunt insa curios cat o sa ma coste sa platesc la sfarsit, ca m-am pus la calculator fara sa intreb. Ma rog, cat de scump poate sa fie? In cel mai rau caz, puteti sa ma vedeti mergand pe langa Dambovita.. in chiloti.

Au disparut salile de net, au disparut si ultimii oameni care au vazut salile de net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus