Aparat pentru sobolani

Daca te-ai  luptat mult timp cu sobolanii, sau ai fost torturat chiar si de alte  vietuitoare daunatoare, atunci ai nevoie de un aparat pentru sobolani. Aparatul pentru alungarea sobolanilor este foarte usor de folosit, deoarece nu necesita decat conectare. Este absolut sigur pentru oameni si animalele de companie. Raspandeste impulsuri electrice care afecteaza sistemul nervos al sobolanilor  si a altor creaturi daunatoare. Cu toate acestea, nu ucide daunatorii, ci pur si simplu ii sperie. Undele electromagnetice cu o anumita frecventa nu distrug daunatorii, ci creeaza conditii insuportabile pentru existenta lor. Acopera aproximativ 200 – 300 de metri patrati de spatiu. Daca doresti un aparat pentru alungarea sobolanilor, trebuie sa stii ca acesta este absolut inofensiv atat pentru adulti cat si pentru copii. Este un aparat compact, cu carcasa din plastic. Pentru ca repellerul sa functioneze, are  nevoie doar de o priza de 220 V.

Acest aparat electronic pentru alungarea sobolanilor,  iti asigura linistea si confortul si iti permite sa uiti pentru totdeauna  de daunatori. Te poate scapa repede de soareci, sobolani, gandaci, furnici, plosnite, purici si alte insecte.  Trimiterea impulsurilor electrice ale dispozitivului, creeaza conditii care sunt imposibile pentru viata sobolanilor, soarecilor, gandacilor, furnicilor si a altor insecte daunatoare. Este important de observat ca efectul dispozitivului electronic asupra vietii omului nu este reflectat. In plus, dispozitivele electronice care sunt conectate la aceeasi retea cu aparatul pentru sobolani, functioneaza, de asemenea, in mod corespunzator.

Principiul de functionare este acela ca atunci cand activezi reppelerul la priza, cablajul din camera se transforma intr-un reppeler gigant, in care traiul  sobolanilor este imposibil. Caracteristica principala a dispozitivului este versatilitatea acestuia. Aparatul pentru alungarea sobolanilor este destinat sa lucreze intr-o varietate de domenii, cum ar fi rezidentiale, depozitare, magazine cu produse alimentare si intr-o varietate de conditii. De exemplu, gama de temperaturi in care va functiona, variaza de la -30˚С la + 40˚С, iar umiditatea variaza de la 20% la 90%. Un alt aspect care nu este lipsit de importanta este faptul ca aparatul pentru sobolani este capabil sa protejeze orice numar de spatii intr-o singura placa de distributie sau un contor.

Aparat pentru sobolani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus