Amalgam de dorinte

Am tot zis ca traim ca niste prosti. Ne jucam asa de mult cu viata asta incat nici nu stim sa vedem oportunitatile, nu suntem in stare sa vedem ce e in fata ochilor nostri. Ne facem probleme peste probleme, ne complicam viata inutil, de ce? Bucurati-va de orice moment, de orice clipa de fericire pentru ca nici nu stiti cand se termina totul. Unii pleaca dintre noi iar restul ce fac? Nu invata nimic.

Daca inca sunteti de parere ca viata e dreapta cu cei corecti va inselati amarnic. Destinul, calea voastra in viata se datoreaza unor serii de evenimente care tin sau nu de voi. Cand avem de-a face cu o asemenea relativitate, nesiguranta putem spune ca ne controlam viata?

Pune mana si bucura-te cat poti, arata-ti optimismul in fata tuturor. Zambeste si ia-ti viata in propriile maini, atat cat poti. Altfel tot ce vei putea sa-ti zici dupa e ce pacat ..ce pacat ca nu ai facut ce ai vrut, ca nu ai stiut sa o pastrezi langa tine, pacat ca ai fi facut multe, ai fi vizitat, gustat, simtit tot ce vroiai.

Ai fi facut…

Dar de ce nu faci acum?

Ai o jumatate de inima care te poarta in vise nesperate, care iti arata ce trebuie sa faci. De ce refuzi si vrei sa traiesti intr-o lume a imaginarului ? Viata iti arunca multe grohaieli si noroaie in fata insa trebuie sa te convingi ca poti lua totul de la inceput. Deschide larg ochii si fa-ti un crez, ia-te la tranta cu toti si arata-le ca tu esti cel mai bun. Dar in primul rand, arata-ti tie asta.

Acum porneste la drum, bucura-te de atingeri, bucura-te de prieteni, bucura-te de sentimente dar repara ce trebuie reparat si invata sa traiesti si sa zambesti clipelor de fericire.

Amalgam de dorinte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus