Am o problema… la cap ;)

A trecut fix o luna. Cat de natanga eram eu… Credeam ca ma operez si apoi gata… ca dupa o julitura, iti dai jos pansamentul si totul e ca nou. Ma gandeam ca intr-o saptamana deja nici nu o sa se mai cunoasca. Ei bine … surpriza… nu functioneaza chiar asa.

Dar sa incepem cu inceputul. Asta vara simt eu… ceva … in crestetul capului. Ca un cucui. Nimic neobisnuit – la cum obisnuiesc eu sa ma lovesc de toate cele. Doar ca … nu mai trecea.

Am fost la doctorita de familie sa iau o reteta si a gandeam ca daca tot sunt acolo… sa ii zic sa se uite si ea. Si s-a uitat si ce a zis? A.. pai e ok, e probabil un lipom, sa nu-mi fac griji ca nu e grav, sa-l las in pace ca trece el. Si eu ce-am zis? Sa-l las in pace? perfect! Nici ca se putea mai bine. Si asa imi e mie frica de doctori si spitale. De ce sa ma obosesc?

Si totusi incepeasa creasca… Mi-l amintesc perfect pe Sorin cand mi-a zis “mergi totusi sa te vada un doctor ca nu e de glumit cu astea. Nu mai amana”

Si m-am dus, asa cum mi s-a recomandat la spitalul militar. Si a fost cea mai stupida experienta, clasica probabil pt spitalele de aici, dar absolut demoralizatoare. Am stat pur si simplu acolo 2 ore in fata unei usi fara sa se uite nimeni la mine. Asta bineinteles dupa ce il sunasem in prealabil pe doctor sa-l intreb cand sa vin.

Si am stat… si am stat… cine se baga in seama se mai descurca… eu de bleaga am zis ca nu trag ca taranu’ de doctori sau asistente. stau civilizat la rand. Si am stat cat am stat, am intrebat asistentele de doctori… am stat din nou… Si pana la urma a venit o asistenta la mine si mi-a zis ca doctorul a plecat din spital si sa mai vin diseara. Pai buna treaba… si la ce sa ma vin? Sa stau iar ca proasta? Si am mai venit … nu

Si a venit vacanta de iarna. Am mers la Iasi si mama a zis sa mergem in vizita la o prietena dermatolog, asa sa-si dea ea cu parerea. Si foarte frumos am venit pe carul saracei intre Craciun si Anul Nou, printre brad si dulciuri a zis sa se uite si la mine. Si sa-si dea cu parerea. Si ce-a zis? “Te duci direct la urgente! Vezi cine e de garda si imi zici ca sa stiu cu cine sa vorbesc sa te trimit”. Fiind 29 decembrie, va dati seama cam cati doctori erau la urgente… dintr-o liste de vreo 6 pe care ii stia ea nu era niciunul.

Am o problema… la cap 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus