Alt copil(sau aurolac,nu?) la semafor la Orhideea

Inainte sa incep, vreau mai intai sa lamurim o treaba. Si ca sa fac asta, o sa pun numai cateva intrebari, la care nu trebuie sa-mi raspundeti mie, ci doar sa va ganditi putin ca sa descoperiti un raspuns sau altul.

Cand erai copil, aveai controlul asupra vietii tale?
Un copil este responsabil pt el in totalitate, la fel ca un adult? Si numai daca raspundeti cu DA la ultima, dati un raspuns si la asta: daca da, atunci pana la ce varsta.. luand-o descrescator?

Revenind la poveste..
Copilul sau aurolacul, cum alegeti sa-l clasificati, nu era oricum in intersectie la Orhideea. Nici macar nu spala geamuri, ca sa fi muncit si el in vreun fel. Doar cersea. Luna era noiembrie, era seara pe la 20:00/21:00 cred, batea vantul si ploua, iar copilul avea cam 14 ani si era imbracat in un tricou, blugi facuti pantaloni scurti si descult.

Acum, daca nu v-am obosit deja, si daca da, nu mai trebuie sa continuati ce va rog, anume sa vedeti inca cateva intebari.
Tu ai fost vreodata seara tarziu in vreo intersectie, cu ploaie si vant, si imbracat de plaja? Si daca nu, a fost pt ca n-ai vrut sau pt ca chiar dc totusi te-a pus cineva, tu ai refuzat?

Si ultima intrebare: dupa ce a strans banii din cersit manipuland sentimentele de mila ale oamenilor, chiar dc a indurat „putin” pt asta, unde credeti ca s-a dus dupa, si ce a facut cu banii, unde s-a culcat si cum a fost ziua care a urmat pt el?

Alt copil(sau aurolac,nu?) la semafor la Orhideea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus